fbpx

Alchajmerova i Parkinsonova bolest se dovode u direktnu vezu sa aerozagađenjem

ZAGAĐEN VAZDUH DOVODI DO TEŠKIH OŠTEĆENJA MOZGA I PSIHE KOD DECE I ODRASLIH. ŠTETNI EFEKTI SU BROJNI. therapy air ion preciscivac vazduha
Najnovija istraživanja pokazuju nam da se čak i Alchajmerova i Parkinsonova bolest dovode u direktnu vezu sa aerozagađenjem, piše ugledni britanski list “The Guardian”.
Zagađujuće nanočestice pronađene u moždanim ćelijama, kod iznenada preminulih mladih ljudi u direktnoj su vezi sa povećanom količinom proteina koji su jedan od indikatora ovih opasnih bolesti.
S obzirom na to da 90% stanovnika sveta udiše zagađen vazduh, zbog čega godišnje umre sedam miliona ljudi, od čega 600.000 dece, ovo otkriće bi moglo imati velike posledice na globalnom nivou.

ZAGAĐEN VAZDUH DOVODI DO TEŠKIH OŠTEĆENJA MOZGA I PSIHE KOD DECE I ODRASLIH. ŠTETNI EFEKTI SU BROJNI.

 

U efekte spadaju: neurorazvojni poremećaji, upala nervog tkiva, oksidativni stres, promene u krvno–moždanoj barijeri, glavobolja, uznemirenost, udar, Alchajmerova bolest, Parkinsonova bolest.Mešavina komponenti zagađenja vazduha obuhvata i teške metale koji se emituju u atmosferu, na primer, živa ili olovo.

Ovi ostaju u vazduhu dok se ne vrate u zemlju kišom. Mnogi teški metali su izuzetno neurotoksični za ljudsko telo, posebno za decu.

Izlaganje olovu u detinjstvu može da rezultira sniženim kognitivnim funkcionisanjem, uključujući i procenu vremena reagovanja, skeniranje i izvršno funkcionisanje kod odraslih, odnosno, kognitivnu fleksibilnost i apstraktno rezonovanje.

Izlaganje olovu može da utiče i na potonju govornu memoriju i tečnost govora.

Agresivnost, problematično ponašanje (kao što su depresija i poremećaji spavanja) i povećano antisocijalno i delikventno ponašanje su takođe u pozitivnoj korelaciji sa izlaganjem olovu.

Živa je jak neurotoksin koji može da izazove teška oštećenja mozga i nervnog sistema u razvoju. Izlaganje metil-živi u materici može da ima štetan uticaj na razvoj mozga i nervnog sistema bebe, rezultirajući eventualnim uticajem na kognitivno razmišljanje, memoriju, pažnju, jezik i fine motorne i vizuelne prostorne veštine.

therapy air ion preciscivac vazduha jonizator vazduha

Therapy Air iOn jedini poseduje 5-stepeni sistem moćnih filtera koji eliminišu 99,99% svih otrovnih čestica iz vazduha, među kojima i kancerogene čestice PM2,5 i PM10, viruse, bakterije, alergene i toksične supstance.
Therapy Air iOn nije samo običan prečiščivač, već i jonizator vazduha koji proizvodi 220.000 negativnih jona po cm3.
Negativni joni uništavaju viruse i bakterije i jačaju naš imuni sistem.
Proglašen je za najbolji prečišćivač vazduha u zatvorenom prostoru na globalnom tržištu od strane nemačkih nezavisnih stručnjaka expertentesten.de.
U aprilu 2020. godine dobio je i zvanični sertifikat koji potvrđuje da ovaj prečišćivač eliminiše korona virus iz vazduha i na taj način sprečava širenje infekcije. Ispitivanje uređaja sprovedeno je u Nemačkoj od strane sertifikovane inženjerske laboratorije GUI.
Najnoviji sertifikat, Alergy – friendly product predstavlja zvaničnu potvrdu da Therapy Air iOn eliminiše sve organske i neorganske alergene iz vazduha. Posebno se preporučuje osobama sa alergijama i astmom, kako odraslima tako i deci.
Garancija na ovaj proizvod je 5 godina!
Aparat možete da naručite OVDE

Leave a Comment

Your email address will not be published.